Dé projectinrichter voor kantoren & horeca

Direct uit voorraad leverbaar, voor standaard lage prijzen. TONES biedt een totaalconcept voor projectinrichters. Van concept, tot levering & installatie.

Tones Horeca Groothandel

Projectinrichting

Wij leveren de laatste trends, direct uit voorraad met een focus op kwaliteit. Van restaurants tot vastgoedbeleggingen: bij Tones vindt u de juiste artikelen om een échte indruk achter te laten.

Bij Tones leggen we de focus op uw klanten en de kwaliteit van onze artikelen. We maken gebruik van stevige materialen zoals microleder, waterafstotend velvet, metaal en massief hout. Hierdoor genieten je klanten of gasten van optimaal comfort. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Klik hier om een B2B account aan te vragen. Bespreekt u de mogelijkheden liever persoonlijk met ons? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tones & Vastgoedbeleggingen

Verhoog het rendement op uw vastgoedbeleggingen door het aanbieden van gemeubileerde objecten. Tones levert alles direct uit voorraad, waardoor u nooit een maand leegstand heeft. Vraag een B2B account aan om de B2B-prijzen & catalogus in te zien.