Over Tones Furniture

Kwaliteitsmeubelen, snelle levering & Europese voorraden. Bij Tones kunnen dealers door heel Europa terecht voor het inkopen van meubelen voor scherpe prijzen en met directe levering naar de consument. Een moderne groothandel, gericht op service & prijs. Tones levert eetkamerstoelen, tafels, fauteuils & meer direct uit voorraad aan dealers, consumenten & projectinrichters.

Meubelgroothandel Home Living

Oprichting Tones Furniture

Tones Furniture is een moderne groothandel gericht op de consument. Tones is opgericht vanuit de gedachte dat meubels produceren, importeren en uitleveren aan de klant sneller & transparanter kan. Eerlijke prijze en korte levertijden: dat is wat de consument vraagt anno 2021. Door ons geautomatiseerde DC tegen de grens van Duitsland kunnen we in Nederland binnen 24 uur leveren, en door heel Europa binnen 2 werkdagen. Omdat wij ons richten op sourcing, het vinden van de beste prijzen, ontwerpen & distributie, kunnen onze klanten zich focussen op de verkoop. Op die manier bereiken we samen met onze klanten het maximale resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.

Eetkamerstoelen op voorraad
Linnen Eetkamerstoel

Container Import & Tones

Rechtstreekse container vanuit de fabriek naar onze klanten. Altijd een scherpe prijs, en snel geregeld. Neem je grote aantallen af? Neem dan contact met ons op om de voordelen van container import via Tones te ontdekken.